Dela marängen på mitteni ungefär lika stora delar. Vispaäggvitortill ett hårt skum. Maräng. Lägg ett lager med chokladkräm över ena delen av marängen och ett lager med vispgrädde på chokladkrämen
Som vanligthittade jag ett recept som jag var tvungen att prova när jag kikade runt på liteolika bloggar, denna gång var jag på Tessanbakar och hittade ett recept på geishamaränger
Ett tips bara, vispa grädden fastare så kommer också marängen att vara krispigare. Härligt god och somrig tårta som passar perfekt nu tillmidsommar eller varför inte på nästa kalas
Frasiga och så där härligt sega. Enkelt att göra och superroligt att spritsa, enligtLiten som så klart vet exakt hur det ska vara (Tack "Sveriges yngsta mästerkock"
Medan jag roar mig med Susanne ieftermiddag och kväll ska ni få recept på mer maränger. Jag är hopplös när det gäller att komma i säng och idkaviktig sömn
Men överblivnaäggvitor kan ju bara betyda maränger. De senaste dagarna har jag försökt mig på att göra glass imin nya glassmaskin, ett tillbehörtillminKitchenAid
Fortsätt att vispamarängentills den svalnar, det kan ta litetid. Använd en rengjord rostfri bunke tilläggvitorna, det får intefinnas något spår av fett i bunken
Vanliga franska maränger är lite av en akilleshäl för mig. Så fort jag försöker göra en mindre sats så misslyckas jag nästan alltid och smeten blirrinnig och helt omöjligt att spritsafint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.