Just den friterade löken var pricken över i så hoppa inte över den. Det här var en riktigt lyckad torsk och det är inte så besvärligt som det låter att göra den
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
ChickenSticks. Ingredienser. Instruktioner. Börja med att göra jordnötsmjöl som du gör med en mandelkvarnen, eller finhackai en mixer utan att det bli ”smör”
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot ibitar, ska-lad rotselleriibitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persiljai en gryta eller tryckkokare
Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Det är väldigt sällan vi gör friteradkyckling men när barnen får höra att det blir så hoppar de av glädje, hihi
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.