Stek dem sedan gyllene i en stekpanna medlite smör eller olja. Till julbordet detta år testades ett nytt recept iförhoppning om att hitta nya vegatariska köttbullar
IngredienserPortioner. 4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackadchilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vittvin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det här är en rätt med massor av kärlek och som brukar vara väldigt populär. Frikadeller. Den känns väldigtgenuin men är samtidigt lätt att göra och tar inte lång tid - ett säkert kort helt enkelt
Jag har alltid avskytt frikadeller och har vägrat befatta migmed det imitt kök. Frikadeller. Köttbullssmeten blandades medcitron och massor av persilja och smakerna giftesigverkligenmed den fantastiska pastasåsen som doftade svagt av vitlök och ajvar
Senast ett återbesök gjordes i kokboken så resulterade det hela i ett plockfat med bl. I skål sidan om hälldes en riktigt god, kall paprikasås som passar riktigtfinttill sommarens alla grillkvällar (ja, övrigaårstider också naturligtvis)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.