Jag tar mig friheten att bjuda på receptet här nedan, även om jag inte kan ta åt mig äran för det. För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
Jag vill vara filosofisk och ha friheten att diskutera stora frågor ur ett litet perspektiv. Det är få saker, när det är som mörkast, som gör mig så glad som att finna ”gamla” bra foton på somrig mat
Ursprungsreceptet, som jag tog mig friheten att ändra lite på till receptet nedan i min stil, hittades på den inspirerande bloggen 56kilo, kolla gärna också det receptet här
Receptet är inte rakt av kopierat, utan jag tog mig friheten. I och med dessa minipajer så fick jag åter användning av mina loppisfyndade mazarinformar som jag senast använde när jag bakade toscamazariner, här,
Jag måste inte men jag kan, det är frihet. I måndags när jag och Olivia åt low-carb-onara (roligaste namnet på carbonara med vitkål istället för pasta) kokade jag ihop en baconpasta till Ida och Isak
Köttets temperatur hade uppnått de där 50 graderna och det lyftes ut i frihet. Utanför slår regnet i vanlig ordning mot fönstret, träden står i sidled och vattenmassorna ansamlas på altanen som skapar små speglar för de små kletiga mördarsniglarna
Dessutom köpte jag färdig pajdeg för att spara lite tid och få middagen hyfsat snabbt på bordet efter jobbet, och så tog jag mig även friheten att göra några andra små förändringar i receptet
De fantastiska äggen kommer från glada och lyckliga höns som sprätter omkring i frihet. Söta Saker har den här månaden "Personligt" som tema, och vad kan passa mig bättre
Frihet. Redan klockan 07. 45 var jag på plats på M3 gym hos Carl Spindler för naprapatbesök nummero dos. Precis lika smärtsamt och uppiggande som förra gången, att få känna att man lever så här på morgonkvisten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.