Jag blev lite nyfiken att prova det när jag såg att det innehöll mörk sirap och aprikoser. Jag försökte mig på att baka surdegsbröd för ett par veckor sedan
Lägg alltsammans i en stor bunke. Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Matfoto på brun och gul mat blir sällan kul men det här blev så förbannat gott. Fem av fem möjliga smakjägare, för visst får man betygsätta sin egen matlagning
Rulla en lite grön kula av det som blev över av bladen och limma fast den i mitten av calyxen. Häng tillbaka rosen upp och ner för att torka tillHär har jag gjort två rader med denstora utstickaren
Påsken närmar sig med stormsteg och förutomden goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Stansa ut rundlar ur kavringen i lagom storlek (jag hittade inte de små runda som funnits förut). Skär laxen i små bitar och rör ner den i smetanablandningen
Jag såg ramslökssalt på en trevlig restaurang som vi brukar gå till och blev inspirerad. Efter redan en timma hade stora delar av löken blivit torr och jag kunde smula det med handen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.