Den här soppan med fräscha smaker av citrusfrukter och ingefära kan jag varmt rekommendera. För en matigare soppa, låt lite risnudlar koka med i slutet
Smaka av med citron och salt. 1. Fräs lök, squash och potatis i smör. Häll på vatten så att det täcker. 2. Tillsätt buljong och koka 10-15 minuter tills potatisen är mjuk
jag som råkade köpa mig en efterlängtad mandelkvarn häromdagen, fick en idé som testades och den kommer jag att använda mig av igen när det är dags för pannkaka med annorlunda smaker
Fyll pannkakorna med bet- och spenatblandningen. För pannkakor. Förberedning. Förbered smeten. Blanda alla ingredienser i en stor skål och ställ åt sidan
Mixa soppan slät. Skala potatis och lök och skär dem i skivor. Dela också broccolin i mindre bitar. Låt allt kokas mjukt i buljongen på svag värme, ca 15 min
Låt pannkakorna svalna innan du garnerar dem med moussen och äppleskivorna. 1 skalat äpple 1 krm gurkmeja 1 msk vattenSå gör du En portion, ca 12 st pannkakor vilket blir 3 pannkis-torn Mixa alla ingredienser till pannkakssmeten i en skål. Häll upp smeten i 12 st bullformar av aluminium
Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag. Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.