Jag köper nästan aldrigfärdig tacokrydda utan gör för det mesta min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
Jag köper aldrigfärdig tacokrydda utan gör alltidmin egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
För det var faktiskt en hon med tanke på all rom vihittade. Kolla in klorna alltså. Smaksätt medpaprika och konjak innan du lägger i hummerköttet och låter allt bli varmt
Igår hade vilitefamiljemysmed god mat och brädspel. Vår ena son åt upp bägge de goda fyllningarna. Viville lyxa till det litemed en god förrätt så det blev gratinerad hummer
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precistagit ur ugnen och den får övrigafamiljen njuta av senare ikväll
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vitfisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 250 g skogschampinjoner. 3 vitlöksklyftor. 2 msk fiskfond
Barnen har höstlov nu som sagt, från och medidagegentligen, men eftersom jag nu jobbar delvis som lärare igen så innebär det ju dock höstlovet kompetensutveckling för min del
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.