Äntligen fredag. Idag var det tungt att gå upp, har ont i kroppenoch känner mig riktigt sliten. Hade jag inte haft världens bästa träningskompis vid min sida somdrog mig runt i regnet så hade jag aldrig gjort det
Danska smörrebröd, det är något alldeles extra det. Mustigt rågbröd och så massor av goda pålägg. pannbiff och lök, en jättehög med räkor, kall karré med rödbetoroch saltgurka… Försvinnande gottochdessutom så matigt
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompissom kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
I formarna serverades. Blanda samman samtliga ingredienser till färsbiffarna utommozzarellan. Rulla färsen till bollaroch tryck i en bit mozzarella i mitten och täck hålet med färs
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. Skär av ändarna på purjolökenoch dela i kvartar och skiva tunt
Indisk räk och chilligryta med raita. Skiva löken, finkacka vitlöken, ingefäran och chillin. Hetta upp olja i en stekpanna och stek lök, vitlök, ingefära och pepparfrukter på låg värme i några minuter
Äntligen, bloggverktyget fungerar igen och det är freeeeedaaaag. För att göra helgen ännu mer skön så lyckades jag leverera jag ett stortprojektom skruvar för takpaneler i förtid
Äntligen fredagoch en ledig helg väntar. Vi inledde med en god middag och sen väntar "romtårta" eller "romsallad" som vi kallar det, fast det är varken sallad eller tårta
Fredagens lunch intogs på m/s Alfågeln med sushibutikens blandbox. Till middag blev det helstekt kyckling med rotsaker (potatis, morot, sötpotatis, lök och paprika kryddat med salt, peppar, timjan, vatten ochfond, och köpt marinerad hel kyckling), jag tog bara en före-ugnen-bild
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.