Fredag
Jimps & Millis LCHF
Jimps & Millis LCHF
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 port
  • 2 st torskblock (2x400 g)
  • 1 konserv skivade champinjoner
  • 800 g strimlad vitkål
  • 4 dl vispgrädde
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl vitt vin
  • 1 fiskbuljongtärning 1 msk skaldjursfond konc.
  • 1 msk hackad gräslök fryst
  • 2 msk hackad dill fryst
  • riven ost till gratinering
  • ½ tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.