Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Smaken blev lite som en pastagratäng fast utan pasta med bara ostsås och korv typ… Helt okej, men inte en pizza jag kommer göra igen, men extremt kul att prova nya varianter såklart
Hemkomsten till Värmland inledes igår med ett önskat pizzabakmed föräldrarna. Helgen har påbörjats med avslappnade morgontimmar vid föräldrarnas köksbord med katten i knät och en stor kopp te i handen
Den varma plåten gör att botten gräddas bättre och blir frasig. Jonas jobbar som kock på Speceriet (Gastrologiks bakficka) där vinnarpizzanmed gräddfil, vitkål, rökt oxmärg och långlagrad prästost serveras
Börja med att karamellisera löken. Har du en mandolin (grönsaksskärare) så kan du med fördel använda den då det dels går fortare men skivorna blir också mer jämna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.