De har till och med fått grönt ljus av Världsnaturfonden, så de borde väl vara OK. En färgglad, smakrik sallad med thai-smakande dressing är perfekt till
På bilden ovan har jag använt receptet på marängbottnar, blandat hallonsaft från silade hallon tillsammans med vispad grädde och penslat på smält choklad på vissa bottnar
Som ni vet så försöker jag verkligen hålla mig till en lågkolhydratkost. Jag har tagit med dem till jobbet som mellanmål, känns lite som man äter chips
Jag fick en kasse äpplen från mina föräldrars trädgård och var alltså tvungen att göra äppelpaj. Som sagt, använd bara det här som någon slags grund och prova er fram till önskad smak och konsistens
Eller bara som de är. Stek dem tills de blir mjuka och går att rulla ihop utan att de går sönder. Men härligt frasiga, och perfekta för ett buffebord är dom
Ute i mammas och pappas trädgård kryllar det av äpplen, så därför passade jag på att lyxa till det lite extra – en äppelpaj med vaniljsås fick det blir till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.