Fransk paté med champinjoner
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 200 g finhackade champinjoner
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 liten gul lök
  • 200 g bredbar leverpastej, gärna mager
  • 2 dl kall buljong (tärning)
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk timjan
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • skal av 1/2 apelsin eller citron
  • 1 dl röd och svart vinbärs-gelé
  • 1 tsk senapspulver
  • 1 krm ingefära
  • saften av 1 apelsin eller citron
  • 2-3 msk rödvin, sherry eller portvin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.