Fransk Lantpaté med cumberlandsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 100 g färska champinjoner
  • 1 gul lök
  • 140 g tärnad bacon
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 krm peppar
  • 1 tsk timjan
  • 1 vitlöksklyfta
  • 150 g leverpastej
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl mellangrädde
  • 2 msk potatismjöl
  • smör eller margarin
  • 3-5 lagerblad
  • 1 tsk rosépeppar
  • 1 1/2 dl röd vinbärsgelé
  • 1/2 dl vatten
  • 1 1/2 msk pressad apelsinsaft eller citronsaft
  • 1/2 tsk senap
  • 1 krm malen ingefära
  • 2 msk sherry
  • 2 tsk fint strimlad citronskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.