Äntligen tillbaka. Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Hemma har J på ett föredömligt sätt stått för i stort sett all kreativ matlagning
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Pizza bianco med sparris & lax. dill & gräslök. När det är fredag är det verkligen dags att njuta, då har man jobbat en hel vecka och är faktiskt värd lite fredagsmys
Tillagning. Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölet, häll på vatten, lite i taget under vispning. Tillsätt kycklingfond och koka upp under omrörning
Äntligen är fröken Dill tillbaka i matlagningsvärlden. Det senaste halvåret har bara varit ALLTFÖR tokstressigt jobbmässigt för att orka fota och blogga om mat
Ikväll blir det hemlaga pizza och till det måste man ha rött vin (Säger jag med risk för att stämplas som alkoholist om man betänker den senaste veckans milt sagt animerade diskussioner
Det ljuvligaste knäckebröd jag smakat fick vi i present av fina Ida & Daniel när de var på besök. Eftersom det inte har något direkt namn så har jag valt att uppkalla det efter Fröken Ida…
Pizza med färskpotatis, rosmarin & honung. DelaSkriv utE-postPinterestFacebookTwitter 4 personer cirka 30 minuter Pizza med färskpotatis, rosmarin & honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.