Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Vi kommer att återvända till In the Pink med en uppföljande föreläsning senare i år
Tillsätt vatten och smulade buljongtärningar. Ja, sådär härligt för mycket av allt i en bra blandning. Sedan till den lite mer oglamorösa delen av gårdagens köksbestyr
Kan bland annat beställas från Bodystore. Betakarotin är ett förstadium till Vitamin A kan ge huden en gyllene ton och förbereder huden för solens strålar vilket kan göra solbrännan både sitter längre och blir djupare
Tillsätt tomater, vatten, grönsaksbuljong, kål och kål i grytan. färsk hackad persilja. Tillsätt efter ett par minuter chili samt curry och stek ytterligare ett par minuter
Jag råkade ut för gallstensanfall förra veckan och måste en tid framåt försöka undvika fett. I eftermiddags improviserade jag dessa väldigt goda chokladbollar
Det går inte att komma ifrån, under intervjun med Elenore Bendel Zahn och Karoline Jönsson känns det vid flera tillfällen som om jag egentligen är där för att skriva om ett kärlekspar och skildra hur deras vägar korsades
Det skjuter ett strå till fram ur det första. Men hur får man tag på vetegräsjuice. Se till att de är hela, obehandlade och oupphettade, annars blir det inget gräs
Jag köpte en svamp-app till telefonken. För att se hur det fungerade okynnes-scrollade jag runt lite och fastnade vid en svamp med ganska lustigt utseende
Jag plockade fram ett gamla receptet i huvudet från Hotell Malmen i Stockholm där jag första gången tillagade denna fantastiska maträtt någongång i början av åttiotalet
Gott nytt matår med husmor Husmor bjuder på kakorFrån hemmakock till matbloggare och nu hemmakrögare - omvandlingen som började med en kronhjortbiff med roquefort & rotselleribakelse samt en tomat & sparristimbal i Halv åtta hos mig är nu en hemma hos mig-krog
Blanda ner övriga ingredienser och nästan allt mjöl. 50 g jäst. 2 msk rapsolja. 7 dl grahamsmjöl. ca 4-5 dl vetemjöl special. Låt svalna till 37 grader och lös däri upp den smulade jästen. Jäs ca 40 min. Arbeta degen och dela i 16 bitar som trillas till bollar. 50 g jäst. 2 msk rapsolja. 7 dl grahamsmjöl. ca 4-5 dl vetemjöl special
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.