Det går inte att komma ifrån, under intervjun med Elenore Bendel Zahn ochKaroline Jönsson känns det vid flera tillfällen som om jag egentligen är där för att skriva om ett kärlekspar ochskildra hur deras vägar korsades
Jag plockade fram ett gamla receptet i huvudet från Hotell Malmen i Stockholm där jag första gången tillagade denna fantastiska maträtt någongång i början av åttiotalet
Marknaden har ingasittplatser så det är att äta stående som gäller, om man inte går iväg en bit ut från området och sätter sig på marken nedåt East Rivertill
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härlig sås till pasta
) Efterlängtade blender frånDualit, som jag gått och suktat efter sååååå länge. Frånmin son. Maria beställde menyn till gårdagens middagoch hon ville också bli väckt på morgonen med en minitårta/maxicupcake
När familjen får bestämma blir det basmatiristill, när jag får bestämma blir det bulgur. Här kommer ett av mina bästa vardagsrecept, en enkel vardagsgryta med fläskschnitzel, paprikaochchampinjoner
att gå från köttätare tillvegeterian. Själv äter jag i grunden lakto/ovo-vegetariskt (dvs äter ägg och mjölkprodukter) men har mer och mer övergått till havrebaserat på mjölkfronten och köper uteslutande ekoägg
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat ochträning, varvat med historierfrån deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Fick den här rätten öppen Lasagne med spenat och mandelpesto av minväninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagenoch nu bjöd jag den till några andra vänner
Här kommer liteföre/efter-bilder samt bilderfråntävlingen (som jag ochDavid tyvärr inte kunde åka till utan David skötte coachningenvia telefon ochmail)
I början tyckte vi det var jättekul att laga mat ochexperimentera, gjorde egna chokladpraliner med proffs-formar specialbeställdafrånBelgien, och gjorde eget hemgjort nästan allting
Bilden är från kostdoktorn. Till slut sa Annie 'Mamma, sluta tjata,jag vet. glädje över att få utmaningar på jobbet, att få dricka en kaffe i lugn och ro, separationsångest över att lämna Magda, sorg över att sommaren med Annieoch Magda är slut osv
Tillbriochen serveras min egen hemkokta franska aprikosmarmelad. Svårt med den är att den måste ätas direkt – lite som scones - men ack så god till frukost en helgmorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.