Jag tyckte det var lika bra att sätta ihop ett längre inlägg med frågorochsvar – eftersom att jag har så pass många recept som är vegan ochdessutom håller ett kostprogram där man kan välja veganinriktning
Boken säljer redan bra och ligger i topp för hälsoböcker i Sverige men många undrar ändå till exempel över hur innehållet skiljer sig från andra hälsokokböcker som finns att köpa just nu
Tillsätt äggblandningen till de torra ingredienserna och rör om tills allt är kombinerat. Jag fick en utmaning av fina Linda som bloggar på Matstugan att svara på tio frågor
Hos farmor serverades långfil med svartvinbärssyltoch kli om man ville (det ville man inte) och hemma åt vi filmjölk med tinade bär, som vi plockade omsomrarnaoch fyllde hela det hyrda utrymmet i fryshuset på Nilstorp med
De vanligaste är vit (shiromiso) röd (akamiso) ochsvart miso (kuromiso). isbergssallad, gurka, några kalla och råa tomatbitar varefter man får välja bland de urtråkiga fyllningarna
Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara på tre frågor längre ner i inlägget
Det är förstås ett vanskligt ämne att skriva om, det blir lätt att folk tycker att man försöker predika somom man hade alla svaren, men vi tänkte ändå försöka dela med oss av lite tankar samt de tips och idéer kring temat som vi har, också för att kanske få höra om andras tankar, tips och idéer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.