Jag fick en fråga från en läsare förra veckan om barnen äter ViktVäktar-mat och det gör dom. Jag tänkte jag skulle dela med mig av mitt favoritrecept från veckans matkasse
Jag älskar att få recept och tips frånerläsare. Häromsistens tipsade min läsare Sara om ett stekpannebröd - eller kanske snarare tortilla - som jag gärna ville testa
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
frånVästerbotten" för att den innehållervästerbottensost. Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk
Bryn kött och lök och lägg efter hand över i en gryta. Servera grytan, överströdd med klippt persilja, tillsammans med pressad potatis eller ris och haricots verts
Lägg direkt i folie eller handduk så de håller sig mjuka. Olja, eller smör till stekning. Hetta upp en panna med olja eller smör och stek bröden ca 2 minuter. 5 dl vetemjöl special 1 tsk flingsalt 0,5 msk olivolja 2 dl vatten, ljummet Olja, eller smör till stekning
Häll i ägg och mjölkblandningen under omrörning. Lägg på ett lock och dra av kastrullen från värmen. Värm sakta under omrörning till dessa att den skär sig
Även dagens recept är hämtat från en kollega i matvärlden, en tjej som befinner sig på andra sidan jordklotet, närmare bestämt Singapore, en av våra absoluta favoritstäder faktiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.