Mitt bidrag till förra veckansfotoutmaning - vit- hittar du HÄR. Veckans tema i Frökens fotos fotoutmaning är nämligen "i min låda", och i min låda till middag hade jag alltså grönsaker
Igår var det kladdkakansdag och då var jag bara tvungen att baka i mina nya ätbara muffinsformar. Formarna är rosa och mycket tjockare än vanliga muffinsformar av papper
Det man själv tycker om ska man ge till andra tänker jag. Dels fick hon lite prylar men också en fin glasburk med en bakmix och ett receptkort i form av en uggla
Ställ chokladen i kylen i ca en-två timmar tills den stelnat. Jag smaksätter tryffelmassan med lite romarom, vilket är supergott i praliner av alla dess slag
Dekorationerna kan du fästa med lite vatten eller ätbart lim. Ett fint och personligt sätt att visa sin uppskattning till någon på Alla hjärtans dag är att göra egna personliga kakiga fotoramar
Ja då va det dan före doppare dan då. Herregud vad tiden går fort. Vi har några klappar kvar att köpa så vi åker in till stan idag, måste dock vänta till gubben slutar först
)Kokosolja innehåller titandioxid (tiosol) som skyddar mot både UVA och UVB-strålar. Observera att kallpressad kokosolja inte är detsamma som det där kokosfettet man kan köpa i silverfärgat omslag i smördisken i butiken
Böcklingpastej (gärna hemgjord- mosa färskost med böcklingkött). Det är grått nu… Gråare än gråast…Någonting färgrikt måste till för att man ska överleva
Doften från smeten var otroligt god, så vi gjorde dubbel sats när vi ändå var igång. Lägg solrosfrön och pumpakärnor på ett bakplåtspapper på en plåt och rosta i mitten av ugnen ungefär fem minuter
I eftermiddags blev det fika på altanen med nybakade muffins, som man har längtat. // Anna-Lena. Dom höll formen riktigt bra utan muffinsplåt men smakade i ärlighetensnamn inget vidare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.