Formbröd. Formbröd. Formbröd. Formbröd. Formbröd, glutenfritt o Lchf. 21 februari 2016 @ 10. 41. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Lättbakat är brödet också, eftersom det inte behöver knådas utan hälls direkt i formen. Värm massan till knappt fingervärme, och lös upp jästen i lite av den
Nyrostat bröd är gott men jag tycker det mest är luft i det formbröd man köper på affären. -)2 bröd75 g jäst7,5 dl ljummet vatten3 tsk honung3 tsk ljus sirap1,5 dl olivolja2 msk flingsalt3 dl durumvetemjöl10-15 dl vetemjöl specialsmör och vallmofrönflingsaltGör så här. 75 g jäst
Smula ner jästen och rör tills den lösts upp helt. Nu hade vi ganska mycket mjölk i frysen som jag behövde göra över med så därför bakade jag dessa härliga formbröd med grahamsmjöl och linfrö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.