Tänk, idag är det förstaadvent - Så snabbt tiden går. Men det ska det bliändring på för strax ska jag stickaivägtill kyrkan och där fullkomligt kryllar det av adventsyra
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskttillviss del efter att jag igårtittadeigenombloggstatistikenoch såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Matälskaren ochAglio et olio. Ett annat område är matlagningi ångugn. Först och främst brödbaket. Följde dem varje dag och lät miginspireras av vackra bilderoch spännande recept
Villegentligen bara visa hur enkelt man kan göra en mättande raw food vegan sallad, eller som jag kallar denna ”Raw Brunch”, utan att egentligen lägga någon tid alls om man bara har lite grunder i kylen
Jag äter rawfoodflera gånger i veckan nu för att bli mer basiski kroppen. Idag kan jag säga att jag mår sååå himla bra efter en lång period av egentligen små problem, men som varit betungande och orsakat både sömnlösa nätter och oro för hur det ska gå ihopsig
Vilkenhärlig känsla att få duka upp tillmiddag utomhus för första gången i år. Ja jag vet att det att det kanske snöar igen om några dagar ochblir kallt igenoch så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.