Dela körsbärstomaterna i kvartar och dela mozzarellan med fingrarna i mindre bitar. Stansa ut runda eller fyrkantiga raviolis (eller skär med vass kniv)
Focacciamedrosmarinoch halvtorkade tomaterDu behöver. olja att pensla med. Smula sönder jästen i en bunke och tillsätt lite av mjölken, rör tills jästen löst sig
Anna serverar focaccian tillsammans med tillbehör som smör, fetaost, oliver, påläggsmat (typ prosciutto, salami, breasola), körsbärstomater, röd paprika och då fungerar det som en lätt lunch eller kraftig fika
Pasta, tresortersost, grönsaker och färsbiffar. Det blir tresortersost det. Jag ska ta och sätta ihop ett litet inlägg med bilder på hur det såg ut då och hur det ser ut nu för den som är intresserad av att se lite förvandlingar
Tryck ner små rosmarinkvistaroch oliver i degen, jämnt fördelade. Smula ner jästen i en bunke, tillsätt lite av vattnet och rör om tills jästen har lösts upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.