Fisk Florentine. Älskar kombon fisk och bladspenat. En riktig klassiker är fisk Florentine. Istället för vitvinssås gjorde jag en syrlig citronsås till
Ett recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Ca 4 port. 1-2 paket frysta spenatblad (a 250 g)12 tunna skivor benfri kassler (ca 350 g)3 tomaterSvartpeppar1 tsk salvia eller basilikaOstsås
Florentinere. 20. oktober 2011 kl. 18. 00 på DR1. ca. 12 stk. 150g. sukker. 45 g. honning. 50 g. Fløde 13%. 250 g. smør. 85 g syltet orangeskal, i små tern
Smält socker och sirap i en kastrull. Tillsätt grädde och smör och Koka tills smeten tjockna. Ta kastrullen från värmen och tillsätt valnötter, mandlar och aprikoser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.