Upplägget jag valde denna gång blev åt det klassiska hållet med en gräddigbrunsåsoch kokt potatis. Börja med att skala potatisenoch sätta den på kokning
Här har jag gjort en vegetarisk gryta medlinser, grädde, färska tomater, vitlökoch spenat. Rör sen ner rivenvitlök, bladspenat, grovhackade tomateroch grädde
Smaka av såsenoch red sedan av den medlitemaizenaredning. Smält lite flytande smör i stekpannan och låt gul lök, vitlökoch soltorkade tomater mjukna i smöret
Toppa med knaperstekt baconochbasilika före servering. Rätten går med fördel också efter tillagning att hällas i ugnsform ochgratinerasmed en god ost på toppen
Gräddigpastasåsmedvitlök, svamp ochpersilja. Det går bra om den är klar innansåsen, häll av den och skölj medlite kallt vatten för att avstanna tillagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.