Fläskkotlett med asiatisk gurksallad och stekt ris
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 msk hackad vitlök
  • 1 msk riven ingefära
  • 2 msk fisksås
  • 1 msk massaman currypasta (går att byta ut till vanligt currypulver)
  • 1 nypa gurkmeja
  • 1 burk kokosmjölk
  • 3 msk palmsocker
  • 1 kg fläskkotletter
  •  
  • Gurksallad
  • 4 msk risvinäger
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk socker
  • 1 gurka (skivad eller tärnad)
  • 4 salladslökar i tunna skivor
  • 1-3 spansk peppar
  • urkärnad och finhackad
  • 5 kruka hackad färsk koriander
  •  
  • Stekt ris
  • 4 fint strimlade salladslökar
  • ½ röd finhackad spansk peppar
  • ½ rödlök
  • finhackad
  • ½ röd paprika
  • finhackad
  • ½ gul paprika
  • finhackad
  • 5 kruka hackad koriander
  • 5 msk fisksås
  • 1 msk matolja
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • Saften från en lime
  • 4 Portioner jasminris
  • kokt efter anvisningarna på paketet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.