Smaka av med lite salt från kvarn. Tillsätt den hackade löken ochcurrypastan, svetta runt. Det blir mycket smak i en och samma portion, lite fast food asian style
Servera grytan med ris och lite koriander. Smaka av med salt. Tillsätt kokosmjölkenoch värm. Rör ner lök, vitlök, ingefära och chili och fräs ytterligare ett par minuter
I vanliga fall har jag ju alltid salt i min mat, men nu har jag försökt att krydda mer med färska kryddor istället Delar med mig av receptet på maten jag gjorde här nedanför Hittade ett recept på Ica som jag utgick ifrån, men sen gjorde jag lite som jag själv ville, bytte ut lite och tillsatte lite
Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk. Jag kör några sekunder så att soppan blir krämig, men med småbitar av lök, toppat och linser kvar
Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk. Jag kör några sekunder så att soppan blir krämig, men med småbitar av lök, toppat och linser kvar Smaka av och krydda mer om det behövs eller späd ev
Låt dem koka färdiga och ta i kokosmjölken mot slutet tillsammans med kidneybönorna. Smaka upp med salt och vitpeppar och avsluta grytan med strimlad bladpersilja
Häromdagen gjorde jag den här fisksoppan med röd curryochkokosmjölk. Nej, någon vidare vår har det inte kommit till Växjö än, även om solen lite blygsamt lös mellan träden i morse… Tills våren är här värmer jag mig med soppa, och det är ju rätt okej det också faktiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.