Ner medpaprika och småputtra cirka fem minuter. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Krydda medpaprikapulver, curry, salt och peppar. Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. När osten smält kan du lägga i köttetHacka lök och paprika, bryn och lägg över i grytan
Smaka av med lite salt från kvarn. Vid behov reder du av grytan med lite majsmjöl. 600g Fläskfilé3msk Smör, osaltat½st Gul lök, finhackad4msk Röd currypasta3dl Kokosmjölk3dl Wokgrönsaker (ja,det blev på burk denna gång)Alternativt tar du färsk röd & grön paprika, strimlade sockerärtor, minimajs och vattenkastanjer½st Lime, saften avLite salt från kvarnNågra droppar Tabasco3dl Jasminris6dl Vatten½tsk Salt2tsk Maizena majsmjöl utrört i 2tsk vattenFärsk korianderSåhär kan man göra
Pepprig fläskfilégryta på ytterfilé. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Igår bjöd vi några av våra vänner över på söndagsmiddag och resultatet blev en urgod fläskfilégryta. Jag använder nästan alltid fläskytterfilé istället för fläskfilé för jag tycker det blir lite mer kött att jobba med än vad det är med fläskfilé som man oftast får ta bort halva ungefär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.