Dagens matlåda har jag hämtat inspiration till från bloggen Jennys Matblogg. Verkade så himla gott och det var det, så nu ligger min matlåda i kylen och bara väntar på att få bli uppäten
125 g fläskfilé. Strimla köttet fint. Skölj, ansa och finstrimla potatis, morot, purjolök och paprika. Fräs köttet några minuter i lite av fettet under omrörning
Putsa fläskfilén och skär köttet i tunna skivor. Wok med fläskfilé (ca 4 portioner). 400 g fläskfilé. Wok med fläskfilé (ca 4 portioner). 400 g fläskfilé
Skär fläskfilén i skivor. Hetta upp en wok eller stor stekpanna och tillsätt oljan. Woka 5 sekunder på hög värme. Tillsätt köttet och woka 4 minuter. Woka på hög värme tills grönsakerna är mjuka men ändå krispiga, ca 4 minuter. 300-400 g fläskfilé
Har du bråttom, använd frysta wokgrönsaker till fläskfilén. 125 g fläskfilé. Strimla köttet fint. Skölj, ansa och finstrimla potatis, morot, purjolök och paprika
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.