Rulla ihop och fäst rullen med en tandpetare. Bred ut ett lager CrèmeBonjour på köttskivorna. Blanda crème fraiche, grädde, chilisås, worcestershiresås, soja,
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 13 dl crème fraiche. 1persilja att garnera med. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Tillsätt oxfond, soja, grädde och crème fraiche. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.