Bryn fläskfilén hel i stekpanna, salta och peppra. Tillsätt crème fraiche och koka ihop. Skär ett längsgående snittmittifilén och lägg den nu avsvalnade filén på den utrullade smördegen
Putsa filén och dela den i sex bitar. Platta ut dem tillbiffar. Blanda potatismoset med äggulorna. Blanda lök, smulad ost och smör i en kastrull, hetta upp sakta och rör tills osten smälter
smör att steka i. Gorgonzolasås. finhackadpersilja att garnera med. Skala potatisen och koka den mjuk. Pressa potatisen, blanda ner grädde och äggulor tills du har ett slätt potatismos
Skär bort den tunna hinnan på filéns tjocka änden. Bryn filén runt om i smör i en stekpanna. Ta ut filén, lägg aluminiumfolie över så att den håller sig varm
Denna middag är inspirerad (eller en travesti. ) av Saltimbocca. I en riktigsaltimbocca skall man ha kalvkött, parmaskinka och färsk salvia och serverar med en marsalasås
Dagens middag blev en bruschetta med tomat som förrätt Jag rostade några skivor surdegsbröd i brödrosten, gned med en vitlöksklyfta och penslade sedan med liteolivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.