Till detta fick det bli en krämig gorgonzolasåsmedfläskfilé och champinjoner. Börja med att skiva fläskfilén i strimlor och stek i panna till den blir genomstekt
finhackad persilja att garnera med. Gorgonzolasås. Servera med god sallad. Putsa fileerna och skär dem i centimetertjocka skivor och bryn skivorna tillsammans med smör i stekpanna, någon minut på varje sida
Stek fläskfilén och krydda den med salt och peppar. Ansa och skär fläskfilén i strimlor. Men jag ska inte klaga, jag har haft underbart väder med en massa sol och bad
Grillad fläskfilémed ädelostsås & potatisgratäng. Eftersom solen har skinit hela dagen blev det såklart grillning, nämligen en fläskfilé som legat i marinad under natten
Dagens middag blev en bruschetta med tomat som förrätt Jag rostade några skivor surdegsbröd i brödrosten, gned med en vitlöksklyfta och penslade sedan med lite olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.