Flädersockerkaka Smörj och bröa en form som rymmer 1 1/2 liter. Smält smöret. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vispa ägg och socker pösigt Hemmets Journal
Flädersockerkaka Smörj och bröa en form som rymmer 1 1/2 liter. Smält smöret. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vispa ägg och socker pösigt Hemmets Journal
Flädersockerkaka 50 g smör. 2 ½ dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 1 msk vanilsocker. 3 ägg. 1 ½ dl socker. 1 ½ dl flädersaft (koncentrerad) Matglädje
Citron- och flädersockerkaka Smält smöret och låt det svalna. Smörj och bröa en rund hålform, ca 2 liter. Vispa ägg och socker vitt och pösigt med elvispen Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.