Glutenfritt och mjölkfritt nötbröd och ett rop påtomten. Bröd, Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Hittade receptet på en dansk mat-och baksida, men tror mig har sett liknande recept florera runt på olika bloggar
Bakade även kakan glutenfri men det går så klart bra att använda vanligt vetemjöl. När egentiden breder ut sig och man bakar bananabread på veganskt vis
Men idag har jag äntligen varit och fixat en ny kabel. Vi gjorde pajen glutenfri och använde oss av vanlig glutenfri mjölmix (Finax röda paket) och det gick hur bra som helst
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Vänd köttet och sjud det ytterligare ca 45 minuter tills innertemperaturen är 75º. Men tiden beräknas till ca 35 minuter. Låt köttet vila i kokspadet ca 20 minuter. Koka upp såsen under omrörning och låt den sjuda 5 minuter
Naturligtvis går det bra att använda femminuterssill för receptet om man så vill. Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.