Fisksoppa. Sänk värmen på soppan och låt den sjuda. och låt koka på medelstark värme i cirka 10 min. Lägg i soppan och koka på medelhög värme i cirka 10-20 minuter eller tills de mjuknat. 4 msk Fiskfond Buljong
Liknande bars som man kan köpa i affären innehåller oftast en massa tillsatser för att försöka dra ner på de dyra ingredienserna (nötter, fröer och torkad frukt) och de bars som är bra kvalitet håller ofta ett mycket högt pris
Varför inte börja måndagmorgonen på möjliga bästa sätt. HEMGJORD MUSLI. Blanda ihop allt, om du vill kan du hacka nötterna i mindre bitar och fördela på plåt
DillPersilja och vitlökHummer(fond)SaffranCurry(-pulver eller röd/grön currypaste)CitronCitronpepparGrönsak (dvs med hjälp av buljong/örtsalt mm)ChiliBasilikaIngefära( och koriander)GräslökRot/grönsaker
Dagar med regn och rusk kan spenderas i soffan med en kopp te, höstsolens strålar kan man fånga när man hoppar i lövhögar och grytor kan putta i timmar på spisen
Ställ ner stavmixern på botten och sätt på högsta effekt. Hemgjord majonnäs. Hemgjord majonnäs. En hemgjord majonnäs som tar 1 minut att fixa och dessutom som man kan smaksätta med valfria kryddor för att få till andra sorters såser utav grundreceptet
Koka upp fiskbuljongen tillsätt potatis och morötter, låt koka i ca 5 minuter. 1 liter fiskbuljong, på 2 tärningar. 300 g fiskfilé , gärna lax 2 tsk salt ½ citron 4-6 potatisar i tärningar 3 morötter i strimlor 1 liter fiskbuljong, på 2 tärningar 2 msk dill 2 msk persilja 2 msk gräslök 1½ dl grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.