Fisksoppa från Marseille på Eves vis
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg
  •  
  • Fisk
  • Lax
  • Hälleflundra
  • Gös
  • Rödtunga
  • Ål
  • Havskräftor
  • Räkor
  • Pilgrimsmusslor
  • 1,5 liter
  • Fiskfond
  • Stor lök
  • Vitlöksklyftor
  • Fänkål
  • Selleristjälkar
  • Morötter
  • Burk hela, skalade tomater
  • 2 dl
  • Pernod
  • Anis
  • Rosmarin
  • Timjan
  • Saffran
  • Apelsinskal
  • Persilja
  • Olivolja
  • Lite smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.