Servera fiskpinnarnamed potatismos, gurksåsoch sallad. Fiskpinnar. Vänd fisken först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Använd den som tillbehör till en potatissallad som här, blanda medvarm kokt färskpotatis som tillbehör till en färsbiff eller annat kött, doppa kräftor i röran eller bred ut den på en bit bröd
Varma mackor var utmaningen på Fusion Food och eftersom jag precis varit i matlandet Jämtland där jag rekat lokalproducerad mat så inspirerades jag till den här, perfekt efter en dag i backen och serveras med fördel till en mörk öl eller ett glas gluewine
Till efterrätt serverades glass medvarma bär och fröcrunch. Glass medvarma bär och fröcrunch. Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna
Finriv potatisen och mixa bönorna tillsammans med grädden. Känn med provsticka för säkerhets skull. Äggen köper jag av en kompis, och de är värpta av glada höns som sprätter omkring och pickar mask och andra mumsigheter i grönskan
Stek dom på medelstark värme så dom får yta på bägge sidor och droppa lite worcestersås på dom. Lägg över dom i en serveringspanna med lock som får stå på svag värme
Tvätta potatis och sötpotatis, klyfta dem och lägg runt formen med färs. Lägg hälften av smeten i en avlång sockerkaksform, klicka ut Creme bonjour i mitten, fyll på med resten av färsen, platta till
Rulladerna serveradesmed sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.