Fiskpinnar med varm potatis- och grönsakssallad serverade med gurksås
middagshjalpen.se
middagshjalpen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • vit fiskfilé i portionsbitar (exempelvis sej eller torsk)
  • grahamsmjöl
  • salt
  • vitpeppar
  • ägg
  • ströbröd
  • flytande margarin
  • potatisar
  • morötter
  • Knorr grönsaksbuljongtärning
  • fryst broccoli
  • rödlök, strimlad
  • hackad dill
  • Olivolja
  • Salt, svartpeppar
  • Gurksås:
  • lätt crème fraîche
  • gurka, finhackad
  • Knorr Classic örter
  • pressad citron
  • hackad dill
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.