Dela fisken i bitar ca 7 cm långa. Salta fisken och vänd den i ströbröd. Stek i smör 2 minuter per sida. Koka upp grädde, senap, dill och gräslök i en vid panna
Ingredienser Portioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fiskpanna med fänkål och tomat. God kväll. Ännu en dag avklarad på den här veckan. Kvällens middag blev en väldigt god fiskrätt som jag fick inspiration från ett recept på ica
Dela fisken i bitar ca 7 cm långa. Salta fisken och vänd den i ströbröd. Stek i smör 2 minuter per sida. Koka upp grädde, senap, dill och gräslök i en vid panna
Recept. Nastanperfekt. ons, 2013-08-28 22. 42. 30min. (1). Skär laxen i kuber. strimla fänkål. Fräs fänkålen i en stekpanna, den ska bli mjuk men inte få färg
En ljuvligt god fiskrätt till vardag som till fest. Det här blev söndagmiddag för oss, men jag kan definitivt tänka mig att bjuda på detta när vi har gäster
Fräs purjo och morötter i en panna utan att det tar färg. Skär fisken i bitar och salta och peppra. Tillsätt buljong, crème fraiche och grädde i pannan
Låt fiskblocket tina lite. Skär sedan fiskblocket i ca 2 cm tjocka skivor. Vänd bitarna i mjölet. Smält smöret i en låg vid kastrull och rör ner curry och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.