Fisk- och skaldjursgryta, boullabaisse
Naturens skafferi
Naturens skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 shalottenlökar (eller en stor gul lök)
  • 2 vitlöksklyftor olivolja att fräsa löken i
  • 6 stora potatisar
  • 6 morötter
  • 2 fänkål
  • 1 bit rotselleri
  • 600 gram torsk eller annan vit fisk
  • 600 gram lax
  • 700 gram oskalade räkor
  • 1 kg blåmusslor
  • 2 burkar krossade tomater
  • 3 dl vitt vin
  • 1,5 liter fisk- eller skaldjursbuljong (tips är att koka fond på räkskalen och använda den)
  • 2 tsk timjan
  • 2 paket saffran
  • 7. I en annan kastrull

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.