Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Ha i det rökta paprikapulvret och smaka av soppan med lite salt och svartpeppar. Idag mår jag lite bättre och tänkte därför passa på att skriva lite på bloggen innan jag lägger mig för att vila igen
Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Häll på buljong, fisksåsoch kokosmjölk samt röd currypasta, tomatpurè och citrongräs. Soppan är lätt lagad trots den långa listan med ingredienser, där du hittar alla goda inhemska grönsaker som blomkål, morötter, palsternacka eller selleri
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.