Idag gjorde jag dessa fishtacosmedhotmayoochmangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter. Låt vila i 20 minuter och dela sedan i 3 delar och kavla ut på ett. 20 minuter och. 3 delar och
Rör ihop majonnäs med srirachasås och ställ svalt. Tina sojabönor och mango (om den är fryst). Servera allt i värmda tortilla med sallad och rostad lök
Fish and chips, elakt beskrivet som pommes frites med fiskpinnar och remouladsås. I London serveras alltid fish and chips med en enkel maltvinäger vid sidan av
Blanda ihop saften från en lime med olivolja, salt och peppar och ev chilipulver. Ett väldigt gott och enkelt tillbehör nu när värmen börjar komma är mangosalsa
Vi började medFish´n Chips i fredags och jag gjorde allt från grunden. Jag köpte kolja i fiskbilen, vilket gubben rekommenderade när jag sa att jag skulle laga fish´n chips
Ta en sked och klicka ut plätt stora fishcakes. Mixa med stavmixer eller matberedare till en smet, behöver inte fin mixas utan bara "köras sönder" så det går att forma biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.