Fish taco med rostad majsyoghurt, picklad silverlök och pico de gallo
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 silverlök 1 msk socker
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 1 krm salt
  • 1 liten burk majs
  • Olja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3/4 matyoghurt 1 krm salt
  • 2 tomater ½ schalottenlök
  • 1 grön chili
  • ½ förpackning koriander
  • Salt
  • 1 lime, skal och saft
  • 3/4 dl ströbröd
  • 2 tsk paprikapulver
  • 2 tsk spiskummin
  • 1½ tsk torkad oregano
  • ½ tsk salt
  • 1 ägg Vetemjöl
  • 300 gr sejrygg
  • Olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.