* Rör sist ned rikligt medbladgrönt, vispa om och häll upp på djupa tallrikar. * Blanda snabbt i osten men rör inte för mycket, se bara till att det är jämt fördelat med ostkuber i kastrullen
Har du lite kryddgrönt hemma så kan du alltid smaka av med lite extra bladgrönt. och att man inte gör det oftare är svårt att förstå för det finns ju så mycket smak i tex högreven om man jämför med en vanlig "vanligae" biff
1 påse blandad sallad eller eget odlat bladgrönt, tex sallat, rucola och spenat. 1 påse blandad sallad eller eget odlat bladgrönt, tex sallat, rucola och spenat
Dekorera med lite bladgrönt och servera. Bladgrönt. Smaka av med salt och peppar. Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten
Dekorera med lite bladgrönt och servera. Bladgrönt. Smaka av med salt och peppar. Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av
Men nåt nytt som hamnade på tallriken denna kväll var en filopajmed smak av tomat och ädelost. Det bästa med plockmat är att man kan göra lite kylskåpsrensning samtidigt
Dekorera med lite bladgrönt och servera. Bladgrönt. Smaka av med salt och peppar. Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.