Häromdagen hade jag två mycket goda vänner på besök och serverade dom denna goda grytan. För 4 personer600 gr fläskytterfilé1 paket bacon1 stor burk hela champinjoner1 grön paprika, strimlad1 grönsaksbuljong2 msk chilisås2 tsk tomatpuré1 burk creme fraiche tomat basilika2 dl creme fraiche1 dl grädde1 dl av svampspadetGör så härSkär köttet i lagom stora skivor
Örtig filégryta. Godkväll allesammans. Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt trevlig helg, och fått tanka lite ny energi inför den kommande veckan som tar sin start imorgon
Torsdag till ära och vi rundar av kvällen med en god köttgryta i pepparsås. Jag fullkomligt älskar peppar i alla former, grönpeppar är en favorit men utan svart & vitpeppar hade jag inte kunnat laga många middagar utan att bli rejält frustrerad, det är verkligen livsviktigt med peppar
Gammalt recept men nu bilduppdaterat. Här kommer vår söndagsmiddag. Denna rätt är nog det närmaste till himlen man kan komma om Ni frågar Toni, bortsett från Kålpudding
Den enda jag kan säga om denna rätt är MUMS, MUMS, MUMS. Ingredienser. (4 port. )1 st fläskfilé3 vitlöksklyftor1 gul lökFärska champinjoner - antal efter smakSoltorkade tomater - antal efter smak2 dl créme fraiche2 msk Kalvfond eller köttbuljong1 citron - skal1 tsk timjan1 msk soja1 burk kronärtskockshjärtansalt & pepparRensa fläskfilén från eventuellt fett och senor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.