Filégryta
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 70 g bacon
  • 1 st gul lök
  • 200 g champinjoner
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 2 msk lingonsylt
  • 1 msk maizena
  • timjan
  • 0.5 st burk aprikoser
  • sky
  • 2 dl hönsbuljong
  • 2.5 msk vetemjöl
  • 2 msk vermouth
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 1 st citron
  • 3 msk olja
  • salt och peppar
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.