FIKONMED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. Jag blev bokad för att göra en trerätters för släkt och vänner och tog med mig mästerkockskolegan Andreas in i köket
Färska fikonmed gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Sila av vinet och servera fikonen rumstempererade tillsammans med någon god ost, exempelvis brieost. Vinkokta fikon och brieostHär kommer ett tips på en god efterrätt som passar perfekt till ostbrickan
Blanda under tiden mascarponeosten med vaniljsocker och toppa ovanpå fikonen när de är klara. Skär ett kryss i toppen på fikonen och tryck i botten i så att de öppnar sig
Fikonmed getost, finns färska fikon i affärerna nu på hösten. Fikon smakar gott. Etymologi (eng), tag med en nypa salt, mannen som skrivit det verkar bara ha meriter när det gäller skrivande om amerikanska inbördeskriget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.