FIKONMEDSERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. Jag blev bokad för att göra en trerätters för släkt och vänner och tog medmig mästerkockskolegan Andreas ini köket
Färska fikonmed gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikoneni ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Du kan med fördel kryssa dem litemed en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Sila av vinet och servera fikonen rumstempererade tillsammansmed någon god ost, exempelvisbrieost. Vinkoktafikon och brieostHär kommer ett tips på en god efterrätt som passar perfekt tillostbrickan
Lägg upp på fat och garnera medbasilika. Vira en bitskinka runt. Fäst med tandpetare. 4 st färska fikon. 1100 g kallrökt skinka, skivad. 1basilika1. Skär varje fikoni 4 klyftor och lägg en bit gorgonzola på varje
Blanda under tiden mascarponeosten medvaniljsocker och toppa ovanpå fikonen när de är klara. Skär ett kryss i toppen på fikonen och tryck i botten i så att de öppnar sig
Skär bort skaften på fikonen och dela dem. Kör till en slät massa och forma sedan toppar av smeten. Mixafikonen, smör, mandelmassa, likör och ströbröd i en matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.