Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Ta resten av fetaosten och mosa ihop med crème fraichen. När biffarna är klara sparar du stekfettet i pannan, slår på grädden och låter puttra ihop till en gräddsås
Spenat och fetaostbiffar stod på menyn och kan ni tänka er att dom blev SÅ GODA. Krama ur vätskan från spenaten, smula fetaosten och släng sen ihop alla ingred i en bunke samt blanda väl
Härliga biffar proppade med feta och vitlök och en mustig tomatsås med kryddor och lite honung. Gör såhärBlanda ströbröd, mjölk och potatismjöl till biffarna
Grovhacka sedan oliver, soltorkade tomater och fetaosten. Forma smeten till 12 pannbiffar och stek på svag värme (annars kladdar osten) i stekpanna. 75 g fetaost
Fetaost. Forma sedan till biffar ca 150 g/st. Hacka allt väldigt litet, (alternativ kör det i matberedare) När alla tillbehör är finhackat/malet, blanda ihop allt väldigt noga
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.