En av våra middagar förra helgen var fetaostfylldkycklingfilé inlindad i bacon med balsamicosås. Till fyra portioner600 g kycklingfilé8 skivor bacon8 små bitar fetaost1 krm svartpeppar2 dl grädde2 msk balsamvinäger1 msk konc kycklingfondDela varje kycklingfilé i två delar om de är stora. 600 g kycklingfilé
En lite festligare variant med kycklingfilé är detta, den är både lättlagad och god. Gör ett djupt snitt i varje kycklingfilé, fyll snittet med fetaost och basilikablad, håll ihop filén med en tandpetare
Skär upp kycklingfiléerna så att du kan fylla dem. Kycklingfiléer kan vara lite olika i storlek. 1. Sås. Finhacka bitarna av syltat ingefära och pressa vitlöken
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Om kycklingfiléerna är stora kan man dela dom. 500 gram kycklingfilé. 500 gram kycklingfilé. Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.