Festpirog med dragon Rör ut jästen i vattnet. Tillsätt salt och olja. Häll i mjölet och arbeta till en smidig deg. Låt degen jäsa övertäckt i 30 minuter Matklubben.nu
Evas festpirog med vitlökssås, gurka och tomat Börja med att göra fyllningen, för den skall stå och svalna. Fyllning. Skala och hacka löken grovt. Smält margarin i en stekgryta Matklubben.nu
Mainas festpirog Till degen. mät upp mjöl och salt i en skål. Fördela fettet i mjölet med fingrarna. Blanda samman ägg och vatten och rör i blandningen Matklubben.nu
Festpirog Rör ihop degen och låt den jäsa ca. 30 minuter. Dela degen i 2 bitar, kavla ut en bit så stor att den täcker en långpanna Matklubben.nu
Festpirog med fläskfile´ Skär ner fläskfilen i mindre bitar , ca 1-1. 5 cm långa. Blanda i hop ingredienserna till marinaden och lägg i fläskfilen Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.