Gratinerad festkassler Sätt ugnen på 250 grader. Låt sparrisen rinna av och lägg den i ugnsfast form. Lägg på kasslerskivorna. Blanda crème fraiche med äggulan och den rivna osten Matklubben.nu
Festkassler Gör bearnaisesåsen, om du inte använder färdig. Ta ut 8 rundlar med hjälp av ett glas ur brödskivorna, eller skär bara bort kanterna Matklubben.nu
Husets festkassler Tina spenaten och pressa noga ur allt vatten. Fräs den lätt i lite margarin och krydda med salt och riven muskotnöt Matklubben.nu
Festkassler Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i matfett. Tillsätt vin, vatten, fond, grädde, tomatpuré och kryddor Matklubben.nu
Festkassler (av Britt i Tjörnarp) 1. Tina smördegsplattorna enligt anvisningen på paketet. Lägg två plattor lite omlott och kavla ut dem till en bottenplatta Hemmets Journal
Festkassler (av Britt i Tjörnarp) Tina smördegsplattorna enligt anvisningen på paketet. Lägg två plattor lite omlott och kavla ut dem till en bottenplatta Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.