Lägg det djupfrysta köttet i en ugnssäker form, sätt formen på galler i nedre delen av ugnen. Lägg det varma köttet i en bunke eller en rymlig fryspåse, häll över lagen
FESTGRYTAPÅ NÖTKÖTT. Låt grytan sjuda på svag värme 3/4 - 1 1/4 timme eller tills köttet är mört. Den här grytan doftar och smakar härligt av rödvin och kryddor
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Blanda rotfrukter, linser och sallad på ett stort fat. Toppa med skinkan. Gör så här Sätt ugnen på 225°. 250 g skivad rökt skinka. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg blandade rotfrukter rödlök, morötter, palsternacka, rödbetor 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk hackad färsk rosmarin 1 burk linser 1 liter blandad grönsallad 250 g skivad rökt skinka Sås
Här har jag utgått från receptet på min mosters påskpaj som hon alltid gör till påsk, med ursprung i Italien, och fått ihop en riktigt god paj som fylls med rester av julskinka, ost och broccoli
Jag ville ju ge mig på att baka i helgen och nog har jag bakat. Jag är faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet, frasiga gifflar med ost och skinka som fyllning
Fördela champinjoner, zucchini och skinka över och strö på rikligt med oregano. Mixen köpte jag på Senza Glutine, som också har en fysisk butik med allehanda glutenfria produkter i Stockholm
Låt köttbullarna rinna av på hushållspapper och lägg sedan ner dem i grytan enligt ovan. Lägg en ruladskiva, en bit salsiccia och en köttbulle på varje tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.